For this purpose you need to edit “custom.js” file located under ‘js’ directory.
Here is a sample code for Italian language. I hope you can modify it for your language.

$.datepicker.regional['it'] = {
            clearText: 'Svuota', clearStatus: 'Annulla',
            closeText: 'Chiudi', closeStatus: 'Chiudere senza modificare',
            prevText: '<Prec', prevStatus: 'Mese precedente',
            prevBigText: '<<', prevBigStatus: 'Mostra l\'anno precedente',
            nextText: 'Succ>', nextStatus: 'Mese successivo',
            nextBigText: '>>', nextBigStatus: 'Mostra l\'anno successivo',
            currentText: 'Oggi', currentStatus: 'Mese corrente',
            monthNames: ['Gennaio','Febbraio','Marzo','Aprile','Maggio','Giugno',
            'Luglio','Agosto','Settembre','Ottobre','Novembre','Dicembre'],
            monthNamesShort: ['Gen','Feb','Mar','Apr','Mag','Giu',
            'Lug','Ago','Set','Ott','Nov','Dic'],
            monthStatus: 'Seleziona un altro mese', yearStatus: 'Seleziona un altro anno',
            weekHeader: 'Sm', weekStatus: 'Settimana dell\'anno',
            dayNames: ['Domenica','Luned&#236','Marted&#236','Mercoled&#236','Gioved&#236','Venerd&#236','Sabato'],
            dayNamesShort: ['Dom','Lun','Mar','Mer','Gio','Ven','Sab'],
            dayNamesMin: ['Do','Lu','Ma','Me','Gio','Ve','Sa'],
            dayStatus: 'Usa DD come primo giorno della settimana', dateStatus: 'Seleziona D, M d',
            dateFormat: 'dd/mm/yy', firstDay: 1,
            initStatus: 'Scegliere una data', isRTL: false
            };

$.datepicker.setDefaults($.datepicker.regional['it']);

You need to put the above code in the “custom.js” file and modify it in your language.

Screenshot before adding the code:2014-11-14_1125

Screenshot After the code:2014-11-14_1143

Regards,

Fahid